Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 4 Disember 2015

CARA TEMPAH POTRET DENGAN ACIK DA VINCI

CARA URUSNIAGA POTRET ACIK DA VINCI
 KEPADA PEMBELI SERIUS SAHAJA

TIYURMA DAN EMAKNYA
.

ini gambar anak acik,damia.dalam hitam putih



kenapa pembeli serius, sebab method pembayaran sama macam online bisnes yg lain.bayar dulu, barang dapat kemudian. sebab, acik tak mahu lah pula dah lukis karang tak jadi pulak kome nak ambik gambo potret kome tu, mati la acik. penat wooo,tak percaya tanya asistant acik,mia.
ok, ini caranya.


1).pm acik dekat fb ni.wasap pun boleh.0165206270
hantar gambar .(dekat fb pun boleh.kat wasap pun boleh) gambar anda akan dilukis di kertas sebesar A4. SIAP DI LAMINATE.maksimum 3 orang dalam 1 gambar. tak digalakkan sangat, nanti tak puas hati kecik beno jadinya.



2).gambar clear ha, mata acik tak power sangat. hilang sikit nikmat penglihatan. dah masuk 4 siri.jgn bila dibesarkan, gambar pecah. mati la acik...kalau gambo tak clear, acik tak boleh buat, acik pm kome balik.


3.)harga; warna hitam putih :satu objek RM28. kalu 2,kali la 2 x RM28.
berwarna (fully color/mix) satu objek RM35.
  kalau kena pos, tambah kos penghantaran RM8.acik hantar guna pos laju.

4.) sila bank in pembayaran menggunakan  maybank.
akaun maybank: 151101374708 (NORJANA BINTI IDRIS)


5.)pm saya bersama bukti pembayaran. sertakan juga butiran berikut:nama
no tel,alamat lengkap,bukti pembayaran (bank) tarikh,jumlah.


6.)tunggu mesej daripada saya untuk pengesahan pesanan.bila suma dah clear, potret akan mula diproses.

7).tunggu 3-4 hari untuk siapkan drawing. bergantung,kalau ramai sangat q saya minta masa sedikit.

8).gambar akan didisplay di fbatau saya wasap,menandakan siap atau dalam progres.

9.) saya akan sms menandakan gambar dah dihantar.


TERIMA KASIH KERANA BERURUSAN DENGAN ACIK. LEV U ALL


di bawah ini contoh-contoh artwork saya.enjoy! (NAK TENGOK BANYAK LAGI,SILA BELEK-BELEK ALBUM DI FB SAYA)














.

2 comments:

wan nur amirah amal berkata...

assalamualaikum cikgu ehehe dah cuti sekolah ni . tulis lah lagi cikgu . seronok baca . rindu cikgu sangat 2 huhu . jgn lupe tulis lagi tau ,
-amirah amal (dealer cikgu yang comel -

siti azizah Sang Pencinta berkata...

salam ana..mak share kat fb mak ok..utk adik-adik mak

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com