Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 3 September 2007

master oh master


tadi kak nisa sms, lama tak dengar berita. aku pun teringat juga kenangan suka duka kat sana, tapi semua orang sibuk kan. yang menyentuh hatiku, dia tanya, nak sambung master tak? dia tak mo. aku pun tak mo la buat masa ni. banyak masalah yang belum selesai. nanti- nantila kan. kak sal pun tak mau. banyak keja lain. kak sal n nisa bagitau aku kak cma nak sambung master, rasa jeles juga. tapi tak pe lah. satu hari nanti mungkin aku akan sambung. tapi mungkin aku cari bidang lain. metafizik mungkin. boleh ke aa?

aku akan sambung master dalam keadaan aku bukan terdesak nak gaji lebih, tapi semata-mata kerana ilmu. maknanya, aku dah takde problem kewangan masatu. harap hubby berjaya dengan cita-citanya nak jadi trader soleh, juta-juta macam soros, tapi baik la.. ha. masa tu mungkin aku akan sambung belajar.

Prof Shukor selalu galakkan kami sambung, tmkasih prof, tapi realiti tak seindah kata-kata la prof.... kebanyakan kami ada halangan yang hebat-hebat nak didepani. lepas degree ni pun macam satu siksaan, tapi alhamdulillah, lepaaasss jugak. kebanyakan kelas kami suma layak sambung sebab memasing cgpa 3 pointer ke atas. tak apa lah prof, Insya Allah kami akan sambung lagi belajar tapi tak tau la bila.

sedih betul aku. dua tiga minggu lepas habis suma fail, tesis, gambar kenangan, gambar art, hasil kerja aku dari semester satu sampai 6 burn macamtu aje. hubby mengantuk sangat lepas belajar trade sambil main graf, tertekan butang pebenda tah. dengan hasil kerja dia selama 3 tahun pun lenyap macamtu je... aduh kenangan, mana nak cari balik. ada la seciput 2-3 cd yang suruh ati buat montaj jamuan last sem haritu... hai. nak kata apa. nantila kalau ada duit aku nak buat pos laju bagi kat kak nisah suruh dia burn balik cd jamuan akhir tahun. kak nisa, kalau kau baca blog ni, stand by tau. dah gaji nanti aku nak pos cd kosong kat umah kau. jgn kau buat alasan burner rosak la, data hilang la.. komputer virus laaa... macam pernah dengar je.

aku nak tulis panjang lagi tapi CSI dah nak mula. lain kali la ye sambung lagi... by.. sebelum tu aku nak bagitau rancangan kegemaran aku ialah CSI, GREYS ANATOMY..PRISON BREAK dan banyak lagi la. janji pembodohan yang tak begitu membodohkan penonton. by.by by..

1 comments:

RiTs berkata...

nak tanya ada yahoo msgr tak? kalau ada bg sms ye..

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com