Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 11 Julai 2011

maryamah karpov dah beranak

hari ni, 11.7.2011 (isnin), aku balik dari kerja, maryamah dan mengiau-ngiau menyambut aku. semalam, aku ketuk kepala maryamah (mary) sebab masuk gerobok dapur gas aku nak buat tempat beranak. manalah aku tak meradang, aku dah sediakan hotel untuk dia kat depan rumah aku.habis baju lama hubby aku kerjakan buat tilam mary.aku dah agak mary nak beranak sangat dah tu.mary terjun dari grill pintu dapur sebab takut kena ketuk lagi. aku berleter kat dia, aku bagitahu pergi la chek-in kat hotel dia.

mary sangat happy kerana sudah beranak. aku dah ternampak tubuh kecil mungil merayap-rayap dalam kotak sebelah motor melalui jendela kereta.aku tengok sekejap, anak mary ada 4 ekor. comel, rasa nak gigit.

kemudian aku bagi makan mary. sangat lapar, habis satu mangkuk. kemudian makan lagi. dan lagi dan lagi. maklum ,tenaga habis.
kemudian aku mengadap komputer sampai tegang urat leher.mary asyik panggil aku suruh tengok anak dia. penat aku dengar, aku layankan juga.
sikin kata jangan pegang baby kucing, nanti mak dia tak mahu kat dia sebab bau manusia. mati kucing tu mak dia tak bagi susu. tapi mary macam paksa aku pegang anak-anak dia. dia bunyi-bunyi sambil buat muka.lepas tu aku angkat anak mary. aku cium 2 ekor. comel. baru mary diam. dia sudah oke kerana aku sayangkan anak dia juga.

esok pagi nak bagi mary makan di luar. hubby tak tahu pun mary dah beranak. akupun malas bagi tahu, nanti hubby bising.
mary, nanti kalau kawan uncle sudah pulangkan kamera, auntie ambil gambar mary dan baby oke.kata orang jangan ambil gambar anak kucing. nanti mati. karut. habistu kalau kita tak pernah ambil gambar dia, tak mati-mati la kucing tu sampai kiamat. dah la. jangan percaya benda syirik.hehe.

0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com