Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 26 Julai 2012

Keranamu Sajitha

pagi tadi-7.20 pagi,Regita datang tempat aku. ` Kak, bila nak boleh siap ye gambar anak saya. hari-hari dia tanya saya setiap kali saya sampai rumah. saya pulak terpaksa kata kat dia, `wait aaa, tomorrow auntie siapkan untuk u..`. tomorrow tu maksudnya dah masuk hari yang ke-60 agaknya masuk hari ini.

kesianlah kat sajitha, jadi aku buatlah gambar dia malam ni. ini percubaan aku guna pensel 4b dan kaler luna. kenapa luna?entahlah, tapi dah aku cuba pakai macam-macam jenama pensel warna,luna yang paling sesuai dengan aku. harga memang mahal, tapi kalau kita boleh komersialkan artwork tu, semua boleh dapat balik dalam waktu yang singkat, insyaAllah.

sajitha, sebab auntie rasa bersalah membuatmu menunggu lama, maka malam ini auntie start buat gambarmu pukul 9.30 dan tamat sebelum 11 malam. alhamdulillah. harap  Regitha suka, sajitha tambah-tambah suka!

nampak sama tak?kira sama je la. aku nak try buat karikatur sebenarnya, tapi tak jadi. kena belajar lagi.

0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com