Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 6 Disember 2012

Damia Maisarah (part 5)-umur adik dah genap 3 bulan..whoaaa..

semalam 5/12/2012. maknanya adik dah genap 3 bulan. alhamdulillah.terima kasih ya Allah yang Maha Penyayang,memberikan adik hidup yang damai dan dikelilingi insan-insan yang begitu mengasihi.

adik gembira sangat, bapak dah balik out station,adik suka,adik suka..tu,tengok,muka dik hepi kan.  baju tu ada 2 orng bagi,satu cik an,satu cik liza.cik an punya kecik sikit,masa cik an datang tu raya haji, adik kecik sangat lagi.sekarang cik an nak tau, mami pakaikan baju budak umur 1 tahun pun adik dah muat. pakai baju kecik nanti nampak pusat! seksi..bapak tak suka sangat adik seksi, nanti kata bapak biasa sampai besar..cik liza punya baju besar sikit. alhamdulillah,rezeki adik,2 baju dengan design yang sama,boleh tukar-tukar pakai! terima kasih untuk cik an dan cik liza ye.. mia pakai sempena 3 bulan umur mia. cantik tak mia?



ini gambar penuh adik pakai baju comel ni. sebenarnya adik dah penat ni,pipi adik dah leper,mami dengan bapak asyik cium adik aje. tu belum maklong,mak ngah,atuk,nenek,yuyut and semua -semua. hmmm.penatnya tau. sampai jatuh pipi adik ni. kadang mami suka tengok adik nangis, mami bilang adik kiut. adik pun bukan nangis sungguh-sungguh,takde air mata pun. nangis mintak perhatian. haha. tapi mami dengan bapak dah tau trik tu, mereka saja je. tapi sebab mereka sayang adik, layankan juga laa. lepas tu habis lagi pipi adik ni. nasib baik Allah jadikan pipi banyak daging kan,kalau tak macamna nak cium kan..

ni ha muka adik kalau nangis.comel jugak kan..mami suka ambik gambar adik,upload banyak-banyak. bukan apa, mami malas nak cuci,besok kalau hard disk rosak ke,komputer jem ke, sekurang-kurangnya masih ada simpan kat internet,betul tak.

mami kata kejap lagi nak upload kat fb. mmm.layan je la mami....



0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com