Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 22 Ogos 2007

creative oh creative



minggu lepas aku teach bebudak 3A bab kreatif. tak de dalam sillibus pun tapi saje jer nak buka mata dan minda they all bahawa PSeni bukan hanya lukis, lukis, dan lukis. warghh. bosan , klise..klise. jadi aku bawak la mereka suma ke kutubkhanah sekolah yang ada sound system dan internet wireless tu. canggih la kunun.

ternganga- nganga bebudak tu bila aku dengan bangganya menunjukkan istilah kreatif itu terletak kepada suma benda di dunia ni... bangunan, gambar, kenderaan, baju.. hiss.. apa je la. paling buat mereka excited bila aku tunjuk bangunan yang direka oleh arkitek kreatif giler dari mana ke entah, yang cipta design bangunan dasyat -dasyat kat Dubai. tapi kiranya objektif aku haritu tercapai la jugak sebab dah ada yang bercita-cita nak kerja kat dubai bila besar nanti... he he.

eh. ..rasa sronok pulak nak menaip ni. tapi takut lak ganggu hubby sbab komputer cuma 1, dia plak nak buat trade.. tak pe. ganti ganti ye...

0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com