Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 27 Ogos 2009

kenangan zaman sekolah

jijah
suka guna tandatangan sas74. pakai tudung semberono je. naik basikal macam power. tapi baik budak ni. tunjuk happy je tapi hati sapa tahu kan jah.bila turn masak kat rumah sewa selalu balik lambat kat labry je melepak. he he. tapi diala yg menjadi asbab aku berhubung dengan hubby sekarang. jijah kata mintak maaf la dengan `jeff` sebab dia rasa tipah tipu. aku le tipah. pandai-pandai je bebudak kabinet kenenkan. aku iyekan je la. jijah sampai datang umah lagi tu. aku ingat lagi masatu aku buat bubur pulut hitam. lepas aku tulis surat minta maaf kat `jef` kami berhubung terus dan sekarang dah jadi intan payung ku tercinta.. ha haa.. kelakar gila.
jijah ni outspoken juga kekadang tapi dia best.... rindu ngan ko.

ita
@ abang dozo. sekarang da jadi bisneswoman. baru ni dengar khabar dapat kontrak dekat sejuta. tahniah ta. ko memang bertuah. kurus tak pernah naik badan walau anak tiga. masa sekolah dulu selalu geng dengan ita. tapi ita lebih rapat dengan mona kut. takpe. yg tak bleh lupa cengkodok n donut sambal they all. nanti jual 5 biji cekodok singgit,. kat kitaorang la mangsa. aku beli la jugak nak amik hati member. hehe. tapi sekarang ni dengar bijak betul buat kueh raya. tak sangka. aku? setakat popia gulung kecik-kecik lepas tu hiris dan goreng tu memang expert! ita pernah buat sesuatu yg tak ku lupa. masa tu da 6 bulan tak dapat gaji. abang pulak baru berjinak dengan internet marketing. duit takde. pegi sekolah pun pakai handbag koyak lekat dengan salotape. masa tu ita jadi hero pinjamkan aku duit. macam nak pengsan leganya aku. tmkasih ta. jasamu ku kenang sampai akhirat.


emm. nanti aku sambung. nak buat kat laptop la plak. abang tunggu nak setup dulu. adios

0 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com