Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 21 Oktober 2009

apa ada dalam otak kita tanty

aku tak tau apa yang ada dalam otak aku sekarang. banyak sangat kerja nak buat macam dah tak terdaya rasanya. fail LAB bodoh, SMM(lagi bodoh, malas betul nak melayan), yuran, hadiah aktiviti PMR, tanda kertas bm gerak gempur, print sijil kerja kursus, buat rancangan tahunan unit perpustakaan,bla-bla-bla... peningnya kepala aku.

tanty, rupanya cara kita menanda dengan budak tak berkesan, lagi sakit kepala aku. dah cuba tanda rumusan, tak tahu juga. tapi bagus juga lepas tu aku bagitau mereka, tau pun susah, jangan ingat nak cepat je markah tau lain kali. baru tanda sebaris kertas sendiri pun dah merungut,..
tanty, nak tak pergi M-suite 27hb ni. jomla kita kenal potensi sebenar kita.mungkin kita memilih bidang yang salah dan menjalani hari-hari yg menyeksakan sebab kita tak kenal potensi kita.

kalau ko dan Bahrin tak nak pergi aku sedih gak, tapi daripada ko melepak kat shopping complex sebab ko kata karen tak de malam tu, apa kata ko ikut aku buat sesuatu yang bermanfaat sikit. mua ha ha.
aku rasa 98% aku akan pergi. alah, ko bukan tak tau aku memang minat metafizik ni.kalau aku nak sambung master atau phd pun aku rasa aku nak ambil metafizik la. best. tenang rasa hati aku.
tanty,
salute dengan ko, rajin betul kerja. tapi beringat sikit. ko punya organ komponen ada satu dah tak ada, bahaya untuk kesihatan engkau. tak payah la ko beria sangat buat kerja sebab ia tak kan habis. ko tau sebab aku fikirkan kerja sangat la dulu aku dapat hbp sekarang ni.

ko nak jadi macam aku ke?


M-suite Jb

1 comments:

YIN berkata...

Jan, aku rasa dah nak pengsan dah ni.non stop... dari tadi program galus.. esok program lagi, ptg meeting panitia daerah, lusa bengkel, isnin bengkel lagi..sebenonya aku bukan rajin sgt. tapi dah tepaksa..mlm ni nak sedia untuk metg esok. otak aku x bekembang le..buat keja bodoh ni.aku rasa nak duduk kat sejadah je..tenang agaknya..ok confem pegi

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com