Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 22 Oktober 2009

lawak sammy vellu

dia ni memang lawak gila. aku suka usik mr. Mohan tentang sammy, marah betul dia. macam tak mo dah dengar nama sammy ni kalau boleh. haha. dah  dah le encik, bagile orang muda pulak...


Tanpa Nama berkata...
Samy Vellu Jokes A friend in Malaysia, Shah sent me this jokes on Samy Vellu. Poor Samy Vellu... Since when he has become the butt of every body's jokes? Since time immemorial.. Samy Vellu on the speed of Pos Laju's delivery system :- "BESOK KIRIM, HARI INI SAMPAI" :-) At a TV interview, when trying to say he was ashamed, he said: ..Kemaluan saya besar' Samy said in a ceramah: "Kita akan bina satu jambatan untuk orang-orang kampong disini." One pakcik asked, "Datuk, sini takde sungai, buat apa bina jambatan?" and Samy gloriously replied, "Kalau takde sungai, kita bina sungai!" Samy's favorite quote on national television: "Toll naik sikit, manyak marah saya. You ingat semua ini toll saya punya bapa punya kah!" During the water crisis: "semua orang diminta jangan membuang aiyerr..!" Regarding social problems: "..orang2 muda sekarang banyak hisap dada.." At a blood donation campaign in Sungei Siput: "...marilah kita semua menderma dara.." During the height of the Al-Arqam saga, he said in a press conference, "Saya gembira bahawa didapati tiada pemuda MIC terlibat dalam kes Arqam.." At an opening ceremony: "Tuan tuan dan puan puan, saudara mara, sesudah semua orang makan kenyang, sekarang kita mempersilakan Datin Paduka Rafidah Aziz naik ke pentas untuk membuka kain" Commenting about his modesty: "sebenarnya, kemaluan saya sangat-sangat besar" And the best: u know why our N-S Highway concessionaire is named PLUS. PLUS Highway = Pungut Lebih Untuk Samy " saya berasa bangga dapat melihat pusat-pusat jururawat yang cantik-cantik.".upon opening ceremony for nursing training center "Saya tidak setuju dan menentang sekeras2nya tuduhan PAS memanggil kami kapir ..." Ucapan Samy Vellu sempena kepulangan angsakawan Dr. Sheikh Mudzafar, "Kita rasa bersyukur kerana angkawasan kita yang telah MENINGGAL DUNIA selama 10 hari telah selamat DIKEBUMI."

1 comments:

YIN berkata...

jan,ko ni memang le kwn yang boleh buat aku ketawa..lawak betul.. kah..kah..kah

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
design by suckmylolly.com